Květiny Anna Design

  • 0 ks
Uživatel nepřihlášenPřihlásit se

TEPLÁ ČOKOLÁDA – HOŘKÁ 100G

114 

Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přídatných látek.

Naše teplá hořká čokoláda získala ocenění ZLATÁ SALIMA 2016.

Nejedná se o horkou čokoládu z prášku!

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, kakaový podíl minimálně 60%.

  •  bez lepku 
  •  vegan

Návod k přípravě:

1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou..

2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.

100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce

Postup výroby Panely:

Vylisovaná šťáva z cukrové třtiny se nahřívá a postupně se odpařuje voda. Po té se „hmota“ nadrtí do sypké podoby. Nahřívání probíhá při teplotě vyšší než je 42 stupňů.

Nutriční složení:

Sacharóza je hlavní složkou panely, s obsahem mezi 65% hmotnosti (ve vysušeném stavu).  Dále v menší míře obsahuje glukózu a fruktózu. Obsahuje ve značné míře vitamín A, některé vitamíny skupiny B,  vit. C, vit. D a vit. E. Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan.

Vlastnosti a použití panely:

Jako sladidlo do různých nápojů, džusů, čajů, výluhů, čokolády, marmelád, sušenek, dezertů atd. Je výborným zdrojem energie při vyčerpání a zátěži.

Balení: 100g

Katalogové číslo: 130-017