Květiny Anna Design
114 Kč
Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přídatných látek.
Naše teplá hořká čokoláda získala ocenění ZLATÁ SALIMA 2016.
Nejedná se o horkou čokoládu z prášku!
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, kakaový podíl minimálně 60%.
Návod k přípravě:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou..
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Postup výroby Panely:
Vylisovaná šťáva z cukrové třtiny se nahřívá a postupně se odpařuje voda. Po té se „hmota“ nadrtí do sypké podoby. Nahřívání probíhá při teplotě vyšší než je 42 stupňů.
Nutriční složení:
Sacharóza je hlavní složkou panely, s obsahem mezi 65% hmotnosti (ve vysušeném stavu). Dále v menší míře obsahuje glukózu a fruktózu. Obsahuje ve značné míře vitamín A, některé vitamíny skupiny B, vit. C, vit. D a vit. E. Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan.
Vlastnosti a použití panely:
Jako sladidlo do různých nápojů, džusů, čajů, výluhů, čokolády, marmelád, sušenek, dezertů atd. Je výborným zdrojem energie při vyčerpání a zátěži.
Balení: 100g
Není skladem